Maastricht loopbaancoaching


Voor loopbaanbegeleiding in de regio Maastricht maak je een afspraak met Janine Bakker. Een goede loopbaancoach kan je helpen om de volgende stap in je carrière te bepalen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, wil je je talenten ontwikkelen of ben je benieuwd of het opstarten van een eigen bedrijf bij je past? Kies dan voor loopbaanbegeleiding in de regio Maastricht door Janine Bakker. Janine is goed opgeleid en wordt constant bijgeschoold!

Loopbaanbegeleiding richt Janine Bakker, werkzaam in de regio Maastricht, op de volgende manier in:

  • Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden en hulpvraag besproken.
  • In het traject stelt Janine kritische vragen die je helpen na te denken over je ambitie en motieven.
  • Janine ondersteunt je bij het nemen van stappen om je carrière in te richten zoals jij dat wilt
  • Het traject is maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

JB Lifecoaching in Heerlen Lifecoaching is gespecialiseerd in het coachen en verder helpen van mensen die op zoek zijn naar hun eigen vertrouwde basis die onderweg is zoekgeraakt. Dat kan gebeuren waarin ontwikkelingen en de daarmee gepaarde veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Een tijd waarin werkdruk, constante veranderingen en hoge productiviteit voorop staan. En spijtig genoeg zijn we dan geneigd onszelf te vergeten. En juist jij bent de enige die jou zelf nooit in de steek laat!

Waar rennen we heen? Waarom die haast? Voor je het weet verlies je jezelf en jouw doelen uit het oog. Wil je meer tijd en rust voor jezelf of hulp bij dingen loslaten, werken aan onzekerheid, assertiever worden en je zelfvertrouwen een boost geven? Bekijk dan de mogelijkheden van lifecoaching.

Ben je op zoek naar een andere baan maar weet je niet wat je wilt? Dan is loopbaancoaching wat voor jou.

Welkom bij Janine Bakker Lifecoaching & MediationZoek je een mediator op het gebied van echtscheiding, arbeidsconflict of een zakelijk conflict neem gerust contact met me op.

Mijn visie is: Maak het leven niet ingewikkelder dan het is, geniet van de eenvoud en ontdek jezelf!

Je hebt niet de ervaring van een heel leven nodig om te beginnen.

Contactgegevens

Je kunt contact opnemen met Janine Bakker voor meer informatie. Voor loopbaanbegeleiding in de regio Maastricht maak je een afspraak door te bellen met telefoonnummer 06-51 75 90 30 of het contactformulier in te vullen.

Janine Bakker